Mit første år som balletbarn

Det var til tider hårdt at være på både psykisk og fysiskt.

 

Tiden flyver derud af med træning, skolegang og nogle gange forestillinger om aftenen, fritid var der ikke rigtig noget af og selv om man savnede de gamle venner/veninder så begyndte det langsomt at glide ud….

Julen var en sjov tid der var altid et stort årligt julebal den 23. dec, der skulle man både danse lance og have fint tøj på, det var nærmest en konkurrence om hvem der havde den fineste kjole på den aften, så det blev der brugt utroligt meget tid og krudt på.

IMG_0810FullSizeRender 13IMG_0814IMG_0812

Det var til tider hårdt at være på både psykisk og fysiskt og selv om man ikke fik sin skønhedssøvn fordi man havde været med i en forestilling aftenen forinden så var det bare op på hesten igen man var jo ung og tænkte ikke så meget.

IMG_0820IMG_0822IMG_0824

Tiden går og året er så småt omme og eksamen som man har frygtet lå lige om hjørnet, det var et kæmpe pres, alle var bange og nervøse over om man fik lov til at blive til næste sæson.

Det foregik sådan at vi dansede en stangskole og lavede en masse øvelser ude på gulvet mens der sad ca 15 lære ved et langt bord med fin grøn dug, ikke så sjov en oplevelse og en dag som bare skulle gå godt selv om man selvfølgelig også blev bedømt ud fra fra hvordan året var gået.

FullSizeRender 15

Frygten for ikke at bestå prøven var stor, man var jo begyndt at få et tæt forhold til sine klasse kammarater selv om konkurrencen stadig hele tiden var der,.. skulle jeg nu tilbage til min gamle skole igen eller ….. ??

Synes eksamen gik godt men man ved jo aldrig de er ben hårde, man ville først få svar ca 3 uger efter, hårdt at skulle gå så lang tid og ikke vide om man var købt eller solgt.

Der var en mærkelig trykket stemning bland os elever men alt skulle køre normalt indtil vi fik sommerferie, svaret ville vi få tilsendt med posten hvor der så stod om man var gået videre eller ej. Kan huske jeg sad og ventede på postbuddet, det var en nervepirrende dag for en lille pige på 11 år…. og så blev der ellers ringet rundt til alle, vi havde jo hverken mobil el pc dengang:)

I brevet stod der jeg var bestået…. pyha, jeg blev super lettet men der kom også hurtigt en tanke om hvad det næste år nu ville bringe…

 

FullSizeRender 16IMG_0817

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mit første år som balletbarn