Lige det svar jeg frygtede.

Begynder at få troen på det nok skal lykkes….

Tiden er sjov og jeg nyder i fulde drag at være ude og lave modeshows samt optræde med mit danse.

IMG_2300IMG_2191-17118977A-8319-47CA-99E5-D16AE8A14201IMG_2302image3

Men for at det kan hænge sammen økonomisk får jeg mig et par deltids job ved siden af bla. i et fitness center samt i nogle forskellige tøj forretninger.

Drømmen om at blive model var der stadig og tænker en sidste gang at prøve at sende fotos ud til nogle bureauer… Men tanken om at få flere afslag var ikke sjov og min selvtillid var bestemt ikke helt i top…… Men hvis man ikke prøver får man jo ikke noget svar.
Alle gode gange 3,4,5 stykker kommer jeg endelig ind i et statist bureau samt i et lille model bureau i Århus.
Jeg blev SUPER glad, men i en alder af ca 25 år var man også lidt nervøs for hvordan det skulle gå med det hele… Mange andre var igang med fine lange uddannelser osv. men jeg kunne bare mærke at jeg ikke var som alle andre, min teater baggrund havde jo nok gjort et eller andet ved mig men hadede bare at gå i skole og tanken om at skulle sidde på kontor 8-16 var en skrækkelig tanke for mig.
Det utrygge og ustabile var jo pludselig blevet en del af mig, og selv om jeg egentlig ikke synes det var sjovt ikke altid at have til huslejen hver md. så blev det en del af mig, for det gik jo alligevel altid på en eller anden måde, fandt i hvert fald altid en løsning.

Jeg bliver langsomt ringet op om jobs og kan huske et af mine første større reklame jobs var for Sydbank, her skulle jeg sidde med en sød lille hund, det var sjovt men også svært at arbejde med dyr, men nød det samt efterfølgende at se plakaterne hænge rundt omkring i byen.;))

hundIMG_2303

Efterfølgende lavede jeg også reklame for Telia.

telia

Det var mest reklame jobs jeg blev tilbudt til at starte med, men for mig var det helt perfekt, her kunne jeg være lidt skør og have mit glade ansigt på.=)

Jeg blev tøj model (husmodel) for en privat designer skole som hed Margrethe skolen. En af designerne brugte mig som model til hendes tøj, og det var en sjov oplevelse som ses tydeligt på billedet 1, billede 2 blev brug til hendes katalog, det var faktisk et af mine sådan rigtige model billeder jeg fik lavet af fotografen Erik Bjørn.

pelsSkærmbillede 2016-08-30 kl. 17.27.28

Begynder at få troen på det nok skal lykkes, hvis bare man vil det nok skal det nok komme til en.

 

 

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lige det svar jeg frygtede.