Livet er dejligt.

Skønhed kommer ikke kun indefra.

Som model skal jeg holde mig selv kørende både hvad angår at holde mig i form, spise sundt men man skal også pleje sin hud med gode produkter samt have ansigtsbehandlinger i ny og næ da ens hud bliver udsat for en masse slid som makeup/produkter hele tiden.

Det er vigtigt at min hud ser frisk ud, det er i hvert fald ekstra nødvendigt når man er ved at blive en ældre model.. ha ha.Tit ved jeg ikke lige hvornår jeg har mit næste job da det nogle gange er fra dag til dag man bliver ringet op så det er en god ide at holde dig selv ved lige hele tiden, hvad end det lige er.

Der er ingen kære mor til at fortælle dig hvad du skal, det er helt op til den enkelte person (model) hvordan og hvor meget man plejer sig selv samt holder sig i form, så længe du bare ser præsentabel ud og selvfølgelig ligner dig selv som på de billeder du har til at ligge inde på hjemmesiden hos modelbureauet. Du kan feks. ikke bare lige klippe dit hår kort eller lige synes du skal have en anden hårfarve, tage 10 kg på eller som mange får en tatovering, det bliver man altså lige nød til at vente med til du ikke har det job mere.

Jeg synes stadig det er super sjovt og fedt at være ude at lave billeder, har faktisk savnet det rigtig meget under min graviditet, mor rollen kalder selvfølgelig men jeg prøver så vidt muligt at få tid til det hele selv om det godt kan være lidt svært at få tingene til at gå op, med med lidt god planlægning og søde venner og familie så kommer man langt.

32426f8d-fe12-4936-b0e0-da0fa224e3b1img_4891

Igår var jeg på besøg hos Retouch Clinic, det er mit faste sted hvor jeg får mine ansigtsbehandlinger, super professionelle og dygtige mennesker og altid god atmosfære, virkelig et sted jeg vil anbefale alle, jeg skal snart prøve deres skinbooster til huden, en behandling som går ind og forhindre at din hud bliver tør og trist samt mindsker ens linjer, man kan læse om alle deres behandlinger samt bestille tid på deres hjemmeside som er http://Retouchclinic.dk forkæl dig selv det er det hele værd.

God dag <3

img_4947img_4944img_4951img_4955

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Livet er dejligt.