Dansk model på tysk i Cape Town.

Har du prøvet det? Og har du sagt det højt?

For at holde min min hud frisk og sund prøver jeg at få mine 7 timer hver nat, drikker ca 1-2 liter vand om dagen samt motionere 30 min om dagen, enten ved at gå lange ture eller ved at styrketræne/dyrke kondition.

Jeg spiser så vidt muligt sundt men må indrømme at jeg aldrig kommer til at blive vegetar eller droppe mit glas vin som jeg elsker.

Huden skal have en masse fugt og sunde fedtstoffer for at holde den spændstig og smidig, jeg bruger nogle gode fugtige cremer og prøver at spiser en del sund fedt som advocado, hørfrø, kokosolie, nødder m.m.

Det er desværre ikke alt cremer kan, uanset om den hedder Channel og koster 5000kr, jeg blev for nogle år siden intrudukteret for botox, i min verden tænkte jeg kun store læber og folk som lignede monstre som fik sådan noget… , men hvad jeg ikke vidste af var, det også kunne gøres helt naturligt så ingen ville kunne se det.

Jeg har altid haft lidt smilerynker ved mine øjne som jeg har været lidt ked af, mange vil nok mene det er charmerende og ikke var noget jeg skulle bekymre mig om, men for mig, betød det en del mere, både af hensyn til mit model arbejde og så bliver man jo ikke yngre… de bliver kun dybere med årene, så det er jo med at gøre noget ved det inden skaden er for stor.

Mine smile rynker inden:-)

IMG_0419

Jeg var forbi Retouch Clinic den anden dag som lige er åbnet, de er super profesionelle og ligge inde midt i København K, her fik jeg botox ved mine smilerynker ved øjnene, super behageligt og lækkert sted.

Mange har sine fordomme omkring det, men hvis man kan få noget lavet som kan se naturligt ud og kan holde rynker tilbage, så kan jeg ikke se hvorfor man ikke skal gøre det hvis man stadig kan se naturlig smuk ud.

Det er meget udbredt i USA og der som mange som overdriver og ligner dukker på den ufede måde desværre og derfor har mange det billede når man snakker botox, hvor man tænker det værste,.

Jeg tror ikke vi herhjemme helt er kommet dertil endnu hvor man er åben omkring det at få lavet ting men tror bestemt at tiden har gjort at vi gerne vil se yngre og sprødere ud end da vores forældre var unge så det er bare et spørgsmål om tid,.

Der hvor det går galt for mange er når mere skal have mere, man kan vel godt sammenligne det med styrketræning, det er pænt med et almindelige flot trænet krop men begynder det at tage overhånd så er det ikke pænt… synes jeg i hvert fald ikke, jeg går ind for det naturlige look med lidt snyd;)

IMG_0417IMG_0414

Jeg er SUPER glad for det og vil blive ved med at få det lave.

Går du og gerne vil prøve det, så kan du få 15 PROCENT RABAT på din første behandling med Juvederm, Restylane, Botox og laserbehandlinger hos Retouch Clinic www.retouchclinic.dk, tlf +4533131030 du skal blot oplyse rabatkode astrid15% samt booke tid inden den 1. December 2016.

Giv dig selv en gave du vil ikke fortryde det er alle pengene værd og kan varmt anbefales, husk du også skal forkæle dig selv??

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dansk model på tysk i Cape Town.