Det er ben hårdt arbejde....

Ronaldo en dag jeg aldrig vil glemme.

Som model er ingen dage ens og det er det jeg elsker ved mit arbejde, friheden er også et kæmpe plus, det er nemlig de færreste modeller som arbejder hver eneste dag i hele ugen. Det er meget normalt at blive ringet op om job et par dage før jobbet og hvis man er heldig ved man det et par uger i forvejen.

Man skal være indstillet på at man ikke kan se særlig langt frem i ens kalender og det med at lave aftaler med venner/familie kan tit være svært da man ikke lige ved hvor man er den dag. Ens indtægt er også meget svingende, men det er noget man lever med hvis man vælger denne branche.

Er man et trygheds menneske og vil vide hvad dagen i morgen bringer så skal man nok finde noget andet at lave, det er et job som kræver du er flex. Nogle vælger at have et arbejde ved siden af, deltid/eller studere men for mit vedkommende har jeg ikke kunne få det til at passe ind da det er svært at finde en arbejdsplads som vil have en medarbejder som skal have fri eller have byttet sine vagter hele tiden.

Jeg blev sidste år ringet op og spurgt til om jeg var klar til at tage til Madrid i 2 dage, jeg svarede selvfølgelig JA…. det eneste jeg får at vide er, løn og at kunden laver noget pænt stilet tøj.

Jeg pakker min kuffert og tager afsted mod Madrid. Ude i lufthavnen henter en sød spansk kvinde mig og kører mig til hotellet, hun fortæller mig at jeg skal møde op på jobbet dagen efter og være i makeuppen kl 8, det er ikke altid så meget info man får da tingene tit kan ændre sig alt efter om det er udendørs optagelser osv. så det var det eneste info jeg fik.

Jeg møder op i makeuppen kl 8 som var på et stort kasino i byen, jeg kan se at der er lidt flere mennesker end der plejer at være på en normal opgave, vi er 5 modeller fra forskellige lande og tænker det skal nok blive en sjov dag nu hvor jeg ikke er helt alene. Det er en fantastisk location og de andre modeller er rigtig søde, der er rigtig meget tøj der skal skydes og det er et kæmpe set up.

IMG_5235

Vi får at vide at vi alle skal ind og have taget et samlet billede men ser også der står mange vagter rund omkring, lidt voldsomt men kunne jo være det var sådan de passede på os modeller.:=))….. Kan mærke der er en anderledes stemning MEN pludselig træder Christiano Ronaldo ind af døren, og det hele giver mening… han var åbenbart ambassadør for firmaet og skulle med på billedet hvilket vi intet vidste om.

Han virkede super cool, sagde ikke så meget og satte sig bare der hvor han skulle være på billedet, her sad jeg så med en af verdens mest dygtige fodboldspillere og skulle lave et billede.. Tænkte det er der nok nogle derhjemme som vil være misunderlige over, i hvert fald mange mænd….. er ikke selv den store fodbold fan og tog det meget cool men synes måske alligevel det var lidt sjovt at sidde her med ham. Der var en masse mennesker og fotografer over alt mens han var der, virkelig en oplevelse og ret SEJT at have et model billede med ham hvis man godt må prale lidt…;=)

image1

Efter vi var færdige med billedet spurgte jeg til et billede med ham, fik først at vide at det måtte vi ikke, men efter jeg så at børnemodellerne stod med ham, spurgte jeg igen og fik min vilje……En dag jeg aldrig vil glemme.:=)

13620716_10154442382438304_1891366404876111692_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det er ben hårdt arbejde....