Fra balletten til forside på M.

Lige det svar jeg frygtede.

Jeg bliver udlært salgassistens i 2001 og drømmen om at afprøve kræfter som model begynder at komme til mig, men for at få økonomien til at hænge sammen siger jeg ja til at fortsætte i samme kæde, bare i Glostrup storcenter.

Siger farvel til Nykøbing Falster og hej til København igen, det var rart at være i mine gamle omgivelser men også lidt som at starte forfra, hvad venner angår…. jeg havde svært ved at se hvordan jeg skulle prøve mit model af når jeg nu stod fuldtid i butik men det var jo trygt og stabilt tænkte jeg.

IMG_2198IMG_2214-1

Glostrup centret havde et par shows, her fik jeg lov at deltage, det var bare lidt for sjov men elskede at stå på den scene og kunne mærke at jeg måtte til at gøre noget ved min lille drøm.

IMG_2201

Tanken om at skulle slippe fuldtids jobbet og de faste rammer gjorde mig utryk og nervøs… tænk nu hvis jeg ikke var god nok kunne jeg overskue et nederlag, gamle minder fra min ballet tid sad stadig meget dybt i mig….Men beslutter mig for at tage chancen og siger op i butikken som alligevel skulle lukke ned,.. noget af en vild følelse men kunne mærke det var det helt rigtige at gøre selv om jeg ikke havde nogen fast plan og mange nok mente at det var for usikkert så tænkte jeg, man lever jo kun en gang.

IMG_2193

Jeg høre om et event bureau som hed Girlsquad og tænkte at det måske var en god måde at komme lidt ud samt møde nye mennesker mens jeg fandt ud af hvordan jeg kom ind i model branchen. Jeg starter og tiden som event/promoter var en super sjov tid, var ude til biograf premier store fester og arrangementer, her fik jeg lov at få fine kostume og kjoler på, hvilket jo lige var mig :=)

IMG_2197-1IMG_2194IMG_2190-1IMG_2195IMG_2210

Imens jeg arbejdede om aftenen, prøvede jeg at sende en del ud til de forskellige model bureauer. Jeg er på dette tidspunkt 23-24 år gammel og vidste godt at hvis der skulle ske noget så var det nu, inden jeg blev for gammel, de fleste model bureauer vil nemlig helst have dem som helt unge, så de kan formes, så vidste at det måske blev lidt svært.

Jeg får langsomt det samme svar fra alle model bureauer som jeg søgte ind hos, de sagde de havde piger nok i min alder samt at jeg ikke var god nok på billeder…… de syntes jeg måske skulle prøve at søge ind hos nogle event firmaer,…… her var jeg jo allerede……… følelsen af ikke at være god nok eller rettere nu, ikke at være pæn nok, kom lige med det samme til mig…. hvad skulle jeg nu gøre, det var jo det jeg ville……!!!

Jeg er 24 år, butiks uddannet, havde gået et par mode shows, været event pige i et par år og billeder var jeg ikke rigtig kommet igang med, men tanken om at skulle tilbage til det helt normale liv kunne jeg mærke jeg ikke ville, så jeg fortsætter mit event arbejde samt dansede stadig i min lille danse trup hvor vi optrådte rundt om i Danmark.

IMG_2199IMG_2211-1

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer til Lige det svar jeg frygtede.

  • Bente

    Hvor er det bare sjovt at se billederne fra Glostrup igen – du var så fin😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak man skal gøre det brænder for og leve hver dag fuldt ud;))) god dag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg havde råd, ville jeg hyre dig som model til mit Firma Bee-Patch ApS. Jeg sprang selv ud som selvstændig for nogle år siden. Har et job ved siden af Bee-Patch. For terminerne skal jo betales. Men drømmer om at leve af det. Så kast dig ud i lige netop det der gør dig glad hver dag og nyd hvert minut du selv vælger.
    Mange hilsener Martin

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fra balletten til forside på M.