Der er så meget kvinder ikke forstår.....

Deal or No Deal kuffertpige.

Ved ikke om I kan huske programmet Deal No Deal? Jeg var med som kuffertpige i alle programmerne som nr 4.

6783606-c3f235195603bd4cc756c1b98d445f82

Programmet startede i USA og kom så til lille Danmark, vi blev castet til det og der blev virkelig skruet op for det helt store arrangement/show, producenterne havde fortalt os at det var kæmpe stort i Amerika og at pigerne derovre var blevet nogle ikoner som folk fulgte, også privat.. så man fik virkelig sat forventningerne op.

Vi var 26 piger som ikke i forvejen kendte hinanden, nogle stykker gjorde men ellers var alle fremmede for hinanden, så vi var ret spændte på hvordan det ville gå med så mange piger på et sted.

8057337-12771c9d978b97477eeafaabff4fe703

Det gik overraskende rigtig godt med os piger imellem og vi havde det sjov som kan ses på billederne, Casper var sød og var en god vært men desværre fik programmet ikke så mange seer som forventet og tror faktisk at Casper fortrød at have sagt ja som vært til programmet.

Lige så sjovt det var lige så hårdt var det også at lave, der blev nogle gange optaget 3 programmer på en dag og det var over en del uger vi skulle optage, så det var lange dage hvor man skulle have ja hatten og smilet på selv om fødderne gjorde ond.

230262_300_1000_100_0_1600_2400

Mange spurgte til om vi vidste hvilket beløb der var i vores kuffert, og svaret er NEJ det gjorde vi ikke, der var en revisor tilknyttet programmet som stod for at fordele beløbene over de 26 kufferter. Det højeste beløb var to millioner kroner som man kunne vinde… jeg nåede at have det store beløb et par gange, også et spørgsmål mange spurgte til :=)

Ja den store drøm om at at blive en kendt kuffertpige røg desværre efter som programmet ikke blev det helt store hit herhjemme i lille Danmark, men endnu en sjov oplevelse for livet.

deal

Billedet nedenfor er fra USA, deres kjoler var en del kortere end vores:=)

DEAL OR NO DEAL -- Episode 262 -- Pictured: Suitcase Models -- NBC Photo: Trae Patton

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Der er så meget kvinder ikke forstår.....