Ronaldo en dag jeg aldrig vil glemme.

Folk ser ikke det at være model som et rigtig arbejde.

Efter jeg valgte at være model på fuldtid, har man skulle igennem lidt af hvert, der hvor jeg nok har haft flest udfordringer, har faktisk være, det klassiske spørgsmål når man er ude: Hvad laver du så til daglig?

Mange tror det at være model ikke er et rigtigt job og at modeller bare er nogle personer som ikke har noget mellem ørene og at de lider af anoreksi/sulter sig, det er i hvert fald manges fordom.

Lyder måske mærkeligt men har altid synes det var svært at skulle sige at jeg arbejder som model, for så kom det næste spørgsmål, nååå og hvad laver du ellers??….. folk ser som sagt ikke det at være model, som et rigtig arbejde og det kan tit være svært når man skal stå og forklare sig hver eneste gang, man møder nye mennesker fordi man bliver dømt på forhånd.

Ja jeg arbejder ikke hver dag, men når man er på en hel dag hvor man har stået og skulle smile/agere, nogle gange i sko som er 2 nr mindre end ens rigtige str eller kan være man har stået udenfor og lavet sommer billeder i januar måned…  Så kan det godt være man er en smule træt og smadret,… du har måske 4 timer hjem og ens aftale med familien blev man nød til at aflyse fordi jobbet trak ud, så bliver det hurtigt en meget lang dag.. Folk ser jo kun resultatet og ikke hele processen, som er den hårde del af det.

Billederne nedenfor er fra under optagelse:=)

5IMG_3511 (1)14237482_1794590294158031_3298865482745699458_n14231214_1794592590824468_8636704350828146355_o

På et tidspunkt begyndte jeg faktisk at undskylde med at jeg også måtte igang med noget andet, men at jeg lige var i tænke boks med hvad det skulle være. .. så lagde jeg låg på den, og slap for at skulle igennem den lange forklaring.

Livet som model kan nogle gange også være rigtig svært hvis man gerne vil gå til noget -kursus/sport eller man skal lave en kaffe/middags aftale med folk, det er ikke altid at dato og tidsplan bliver overholdt, dette kan være super frustrerende både for en selv og ikke mindst for den som man skal ringe og aflyse med…. derfor kan man desværre nemt miste venner, men det er en del af gamet, dette må man leve med hvis man er i denne branche og man finder ud af hen af vejen hvem ens rigtige venner er.

Jeg elsker mit job og har lært med tiden at man skal stå ved sig selv og være stolt af det man laver, så længe man selv er glad så må folk have deres mening, man skal ikke leve andres liv men sit eget.

Dette var en reklame film som jeg lavede for Fitness world for et par år siden, tror vi startede kl 7 og var færdige kl 23 den er på 21 sek :=) Det var en lang dag med en masse optagelser, en af dem var hvor jeg skulle stå under en iskold bruser foran et helt kamera hold som kun var mænd, her blev jeg godt nok sat på prøve men tog ja hatten på….. mindes at jeg var rimelig træt efter denne dag men synes det blev en fed film og var super sjovt at se den blive vist på tv kanalerne nogle mdr efter:=)

fitness 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ronaldo en dag jeg aldrig vil glemme.