Helt som ny igen - Gun-Britt Coiffure. ❤

Hjæææællllppppppp……….

Vi fik nøglerne til vores huset 1. feb, vildt at kunne kalde sig husejer. Jeg har aldrig boet i hus før så alt er meget nyt, en masse beslutninger skal tages…… baby til juni og nu også hus?

Det har altid været min store drøm, at kunne åbne egen terrasse dør og høre fuglene kvidre mens jeg sidder og får min morgen kaffe.. Jeg er vokset op i indre København i mindre lejligheder hvor jeg nærmest ikke har kunne se andet end røde husmure samt høre hvad naboen laver,… det kan være meget charmerende men de sidste par år har jeg har gået og drømt om at komme lidt væk fra byen.

Det er nu endelig blevet til virkelighed.. eller rettere ikke helt endnu… 😂

Da vi købte huset tænkte vi, det næsten lige var til at flytte ind i- der skal bare lige- males, laves nyt køkken og nye gulve….. Som første gangs købere/husejer ved man nok ikke helt hvad det vil sige at renovere hus (i hvert fald ikke lige mig) lyder så hyggeligt og romantisk ( har nok set for mange film ) men må sige det er lidt hårdere end hvad jeg lige havde regnet med.. kæresten har prøvet det nogle gange før men måske har mænd i det hele taget bare en anden indgangsvinkel til ting end vi kvinder har især hvis man så også vælger at bo i huset imens.

Forholdet kommer i hvert fald på prøve i sådan en periode og jeg som ellers synes er en sej kvinde, fandt da ud af, det er jeg måske ikke helt alligevel. Støv og snavs over alt, beslutninger om hvilket køkken, hvilket gulv/fliser skal der være, hvad stil skal det være, hvilket farve og synes vi det er fedt om 5 år også, og spørgsmålet-hvad synes du? Jeg har aldrig været godt til at tage beslutninger (ligger vist til vægtens sjernetegn) så må sige, jeg virkelig har været sat på en prøve.🙈

Det første der skulle ordnes var at rive tapet ned, derefter skulle fliser og gulve op, lyder super nemt men kan hilse at sige det er hårdt arbejde. For at spare lidt penge valgte vi selv at klare de ting som skulle rive ned, derefter kom der heldigvis malere på. Vi har købt nogle rigtig fine fliser/gulve hos http://www.flisemagasinet.dk/ som I kommer til at kunne se på et senere oplæg på bloggen.😊

Lidt billeder af projekt hus?🏻🙈💲😍

img_1684img_1691img_1697img_1701img_1751img_1755img_1785img_1793img_1765img_1782

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Helt som ny igen - Gun-Britt Coiffure. ❤