Må jeg få nyt tøj???

Min tur til at prøve det!

Har længe gået og drømt om ikke at skulle tænke på at lægge marscara hver eneste dag og bare kunne stige ud af sengen og stadig føle mig smuk, og som kommende mor hvor tiden bliver en del mindre til at kigge sig i spejlet har jeg besluttet mig for at at få lavet eyelash-extensions. Har set mange med det og tit tænkt, det skal jeg også prøve…..dagen kom så igår👏🏻

Jeg havde bestilt tid hos Face it Beauty som ligge inde i København K, de deler lokaler med Retouch Clinic hvor jeg har været inde og fået behandlinger før, super lækkert sted og profesionelle mennesker alle sammen.

img_2502img_2503

Ved påsætning skal du ankomme uden øjenmake-up. Vipperne skal være helt rene og fuldstændig renset for make-up rester. Dette er for at sikre et holdbart resultat.

Behandlingen tager ca 2 timer, noget jeg havde frygtet lidt, lang tid at skulle ligge helt stille, men jeg synes faktisk ikke det var så slemt som jeg havde regnet med, man kan enten tage sig en lille lur eller også sludre som hos frisøren,….. he he jeg valgt det sidste og tiden fløj afsted.

SINGLES er enkelte naturhår som påsættes èn for èn på hver enkelt af dine egne vipper. De vil typisk falde af når dine egne vipper naturligt falder af og et nyt hår vil gro ud. Derfor er det også nødvendigt at gå til genopfyldning ca. hver 3.-4. uge.
Singles giver et meget naturligt resultat og kan uden problemer bruges i længere perioder. Man kan ca. have det et år af gangen så skal vipperne have en pause.

Jeg kunne ikke mærke noget som helst under behandlingen, det var så rart og da jeg endelig kunnne få lov at åbne mine øjne, havde jeg fine sorte bambi vipper.

Mange kan måske synes det er lidt dyrt, men hvis man tænker på hvor meget tid man spare samt får smukkere vipper så er det alle pengende værd og man skal da også forkæle sig selv, vi lever jo altså kun en gang, ik😜

Mænd går op i dyre biler og teknik og vi kvinder må godt bruge penge på at forkæle os selv og så er det da også noget mændene får gavn af at se på👏🏻😜

Har taget før/efter billeder som I kan se nedenfor👌🏻👁

Book tid allerede idag hos http://faceit-beauty.dk/

img_0954img_0948

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Må jeg få nyt tøj???