Har du prøvet det? Og har du sagt det højt?

Model på arbejde i Tyskland.

Som model er man nogle gange afsted mere end et par dage af gangen, sidste uge gik turen til Tyskland i en uge, nærmere en lille by som ligger et halv time uden for Hamborg.

For mig er det altid lidt svært at være væk fra familien flere dage af gangen, savnet er stort og det er til tider meget ensom at bo på hotel i en fremmed by som man ikke selv har valgt, men det er igen en del af jobbet.

Man bliver nød til at tage afsted en dag før jobbets start for at kunne møde kl 8, så man bruger meget tid både før og efter, har man job mandag så er det søndag du bruger på transport og nogle gange bliver man nød til at blive en dag ekstra når man er færdig, hvis fly osv. ikke passer med tid og sted hvor du er på arbejde.

Livet er et eventyr og jeg vil ikke bytte det ud med noget andet men når folk synes det lyder nemt og luksus at rejse rundt kan jeg blive lidt sur for det er et job som kræver super meget energi på både det psykiske og fysiske plan.

Denne uge vidste jeg ville blive rigtig hård…. dagene hed kl 8-18 og der var tøj i lang baner som skulle skydes til en web shop.

img_0103

Det er nogle gange svært at indstille sin hjerne på at idag skal der skydes 100 billeder og du har fri kl 18 hvis du fra morgenen er en smule træt, men i min tid har jeg lært at trykke på knappen som hedder at tænke positivt.:)

img_0429

Man er tit et par modeller afsted hvis det er en stor skydning, en lys og en mørk håret, nogle farver går bedre til en lys og omvendt, så det er rart at have en at tale med.

Nogle gange skal der også være tid til lidt sjov ellers bliver det en lidt for lang og kedelig dag, her sammen med makeupartisten)

img_0130img_0431

Om Torsdagen var det min fødselsdag, igen kan man ikke være herre over om man lige netop den dag ikke er hjemme, lidt mærkeligt at vågne op alene på et hotel værelse uden fødselsdags sang og morgenbord men det er igen en del af det at være model.

Dog havde hotellet jeg boede på lavet en lille overraskelse samt firmaet jeg arbejdede for var rigtig søde til at fejre mig og så var jeg så heldig at kæresten fløj ned til mig om eftermiddagen.

img_0116img_0143img_0209

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Har du prøvet det? Og har du sagt det højt?