Kan ikke se mine fusser mere.....

Babyshower💙👶🏻

Igår troede jeg skulle være en helt almindelig søndag, men mine kære veninder tog lige fusen på mig med at lave et surprise Babyshower for mig.

Dagen startede helt stille og roligt med morgenmad og lidt Go morgen Danmark i tv og så var planen ellers vi skulle være i haven…. men kæresten lokkede mig pludselig med i Ikea for at kigge børne ting…. noget han ikke lige normalt ville gøre på en søndag på første lønnings dag, men tænkte, EJ FEDT….det er da med at sige ja når han endelig selv foreslår det… he he så jeg sagde ja uden at tænkte så meget videre over det.😊

Vi købte faktisk ikke noget men kiggede hvad de havde af tremmesenge og pusleborde….meget rart at lure hvad der findes af børnemøbler osv. inden man tager den endelig beslutning.

Turen går hjem og vi snakkede lidt om hvad vi skulle have at spise til frokost.. kæresten holdte masken hele vejen… først ved hoveddøren blev han lidt mærkelig- nervøs- agtig….. jeg træder ind af døren og der står tøserne og råber SUPRISE i kor…………

Jeg blev SÅ overrasket, glad og rørt over de havde været sååå søde at lave dette for mig.

Spurgte man mig for 3 mdr siden, anede jeg ikke hvad Babyshower var, har ikke gået så meget op i de forskellige dage.

For dem som ikke ved det, er det en lille suprice fest(hygge) for den kommende mor og hende baby som veninderne arrangerer, det er oprindeligt en amerikansk tradition og ikke noget man altid har fejret i Dk, men det er begyndt at blive meget populært som mange af de andre mærke dage amerikanerne har startet.

Her billeder fra mit Babyshower, SÅ dejlig en dag 💙👶🏻

imageimg_3407img_3410img_3412img_3419img_3424img_3425img_3427img_3428img_3434img_3432

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kan ikke se mine fusser mere.....