Model på arbejde i Tyskland.

Det kræver sin form.

Sidste uge var jeg ude at lave billeder til Iform. Der kræver man er i form samt holder sin træning ved lige.

img_0437img_0272

Som sports model skal man ikke være for tynd samt det er en fordel at man godt kan lide at træne i sin fritid så man kender lidt til de forskellige øvelser/bevægelser man bliver sat til at udføre på billederne/video.

img_0580img_9733img_0438

Det er super sjovt men også hårdt at være på samt at skulle være aktiv en hel dag men har jo altid elsket sport og gået meget op i at gå på en masse hold så det er også super fedt at kunne bruge det til noget.

Det bliver også nogle gange optaget udenfor, det kan blive en kold eller meget varm fornøjelse alt efter hvornår på året det bliver skudt. Sidst jeg lavede en udendørs video, endte det med jeg hoppede i vandet for kundens skyld, så man må være lidt ekstra frisk en gang imellem.;-)

img_9718

For at det skal se ud som man sveder rigtigt meget så bruger man tit glycerin som bliver blandet op med vand, det klistre super meget men sidder længere som dråber på kroppe så det kan se ud som jeg sveder lidt ekstra.

img_0436

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Model på arbejde i Tyskland.