Bukserne strammer !!

Mærker DU efter?🙏🏻

Body SDS, hvad er det? Body SDS er en alternativ behandlingsform, der er dybdegående og kraftfuld.

img_0783

Body SDS benytter sig af massage-og åndedrætsteknikker, stræk, mobilisering af led, aktivering af lymfesystem og kredsløb.

Jeg har i mange år gået rund med rygsmerter og har altid bildt mig selv ind, at det nok gik væk af sig selv eller ville hjælpe med noget varme creme.

Efter min diskos operation har jeg passet betydeligt mere på min krop, bla. begyndt til hotyoga for at kunne mærke mig selv, da det ikke lige har været det jeg har været allerbedst til, men noget jeg aldrig har vidst eller tænk over var, at psysiske bekymringer som stress i hverdagen som ikke at nå de ting man havde planlagt, tanker om det man nu gør er godt nok, problemer på jobbet eller at ens forhold måske ikke helt lige kører som det skal faktisk også kan sætte sig som smerte i kroppen.

I mange omgange har jeg gået rundt med ond i nakke, ryg “igen” og knæ uden at tænke så meget over hvad det kunne være.. men en dag læste jeg om Body SDS og hvad for en virkning det faktisk har.

Kroppen fortæller, hvad du er for et menneske, om du er åben, lukket, nervøs eller fuld af forbehold, og det arbejder arbejder man ud fra. Al behandling bliver planlagt ud fra dine ønsker, behov og din kropslige tilstand.

1. Først har man en kort samtale, der handler om dine grunde til at komme. Du bliver spurgt til om noget stresser eller på anden måde påvirker dig negativt lige nu.

2. Derefter screener behandleren din krop: Mærker hvor på kroppen, der sidder spændinger, og der bliver drøftet mulige årsager.

3. Hele kroppen behandles, men forskellige områder får særlig opmærksomhed alt efter, hvad der har behov for fokus.

Hvis du alene har behov for en energioptankning, går bahandleren ind og aktiverer kroppen og dens funktioner og ikke på det mere følelsesmæssige/psykiske plan.

Det kan du opleve under behandlingen
Fordi kroppen begynder at rense ud, kan du komme til at hoste eller svede. Du kan også blive følelsesmæssigt berørt lige som du kan opleve, at muskelspændinger forsvinder momentant.

Det kan du opleve efter behandlingen
Som regel vil du føle ny energi, lethed og ofte også en følelse af frihed. Efter en periode vil du mærke øget psykisk stabilitet, mere glæde og flere kræfter. Du vil også opleve, at du mentalt bliver mere fokuseret end før og ofte også opnå bedre personlige resultater, end du har gjort længe.

I direkte forbindelse med behandlingen kan nogle også opleve følelsesgennembrud, træthed og let utilpashed. Det hele går som oftest meget hurtigt over igen og reaktionen kommer alene fordi, kroppen går igang med at komme i balance.

img_0781 img_0779

Jeg kan allerede mærke en forskel efter 2. behandling og kan varmt anbefalede Henrik som har haft klørene i mig. Jeg er begyndt at være bedre til at sætte min grænser, samt mærke efter hvad JEG egentlig har lyst til.. husk det er aldrig for sent at begynde at arbejde med dig selv.;-)

Vil du også have ny energi og lethed, så ring på telefon 42 42 33 22  el skriv en mail til: kontakt@kropsterapicph.dk og bestil tid hos Henrik. Tjek også hjemmesiden ud http://kropsterapicph.dk/

God søndag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Bukserne strammer !!