Savner London🇬🇧

Bukserne strammer !!

Det en vildt oplevelse at være gravid, tanken om der ligger en lille fyr inden i ens mave er en ret syret følelse, jeg er heldigvis ovre det værste nu, med kvalme, ingen lyst til mad, træt hele tiden, så kan begynde at føle mig en smule mere normal igen…Jubii

Jeg er i uge 24 nu og synes langsomt at maven er begyndt at vokse så man ikke bare går rundt og ser ud som man har spist lidt for meget hen over julen.

Den anden dag modtog jeg lidt tøj fra mamalicious, tøj til super priser og stadig smart…. mit almindelig tøj var nemlig begyndt at stramme lidt alle steder.

Fantastisk hvor meget et par jeans kan gøre, både med at man føler sig lidt almindelig samt kan føle sig smart igen.

img_1659img_1739

Sidste uge var jeg på job ude i Bella centret til modemessen, her var jeg husmodel for et pels firma. Kunne lige lukke jakkerne så det var helt perfekt, lidt lange dage at skulle stå op 8 timer og prøve jakker for kunder 3 dage i træk men klarede den lige💪🏻😊

img_0769

I min pause fandt jeg lige mig selv hænge og lave reklame for et lækkert dansk tøj firma som jeg lavede billeder for i januar i år, tror aldrig jeg vender mig til at se mig selv hænge rundt omkring…. lidt mærkeligt men da også sjovt.

img_1662img_1666img_1667

God dag til jer alle?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Savner London🇬🇧