kongen af Danmark.

Nogle gange laver man test billeder for at holde sine billeder opdateret det vil sige at både fotograf,stylist,makeupartist samt model arbejder gratis. Måske har fotografen en fed ide eller en makeupartist har noget makeup/hår hun gerne vil teste og vi bliver spurt til om vi vil være med.

Der er mange fotografer derude som udgiver sig for at være professionelle som IKKE er det, så man skal lige være helt sikker på det ikke er en fusker som bare prøver på noget….så tjek lige en ekstra gang hvis der er nogle som gerne vil lave billeder af jer.

Som gammel haj i branchen så siger man faktisk ikke så tit ja til dette men denne gang fik jeg at vide at den kære Ulf Pilgaard skulle være med, så kunne man ikke andet end at sige ja tak. Det var fotografens eksamens opgave andet vidste jeg ikke, men denne gang gjorde jeg det lidt for at møde den kære Ulf live.:=)

Jeg mødte op i et studie i Lyngby og der sad Ulf helt stille og rolig og fik sin morgen kaffe… Jeg sad ved siden af og vi begyndte at snakke om vind og vejr, rigtig behagelig og skønt selskab. Vi fik at vide at det kun var os 2 som skulle være på billedet. Vi grinte begge og jeg tænkte det skal nok blive en festlig og god dag i selskab med Ulf Pilgaard.

Fotografen havde en ide om at Ulf skulle have en ung blond pige ved sin side som skulle se lidt uskyldig ud, det lykkes da til sidst, her billeder fra en dejlig dag bag kameraet og det færdige billede som fotografen heldig bestod sin eksamen med:=)

Super glad og stolt over at have mødt Kongen af Danmark??

img_3557img_3565img_3562img_3394

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg