Mange burde stresse lidt ned🙏🏻

Begynder at trække vejret igen!

Så kommer der lidt mere om hvordan det går med huset… lørdag og søndag gik på at rive køkken og badeværelse ned, vi havde egentlig overvejet at lade badeværelset være da marmor jo faktisk er begyndt at blive in igen, men med en masse løse fliser og noget utæthed i badet har vi valgt at lave helt nyt. Må sige det er noget af en omgang vi har gang i, men den ene ting har lidt taget den anden og pludselig vil man gerne have det hele til at passe sammen.

Det nye køkken skulle gerne komme i løbet af ugen og bad skulle vi gerne have færdigt når ugen er omme, så der er lidt at se til for håndværkerne samt vi kan se frem til at kunne komme i bad hjemme frem for at skulle bade i fitness centret:-)) ha ha men så er der da ingen undskyldninger for at komme afsted.

Et af mine store ønsker var at få et væg hængt toilet frem for det almindelige, synes det ser meget mere lækker ud samt det er en del nemmere at rengøre;-)) he he meget vigtigt. Her er billeder af hvordan bad og køkken så ud inden eller rettere ser ud lige nu….😂🙉🙈??

Ps. Skal nok lave før/efter billeder i et senere indlæg💪🏻👍🏻😊

img_1501img_2117img_2121img_2160img_2166img_2175img_2182img_2193

Lørdag var vejret helt vildt skønt og tænkte jeg lige måtte ud og kigge lidt til haven mens kæresten havde gang i det hårde arbejde. Det er første gang jeg har en have, og det er intet mindre end helt FANTASTISK, det er et parcelhus kvarter så haven er ikke super stort men der er en del bede som skal passes og klippes til. Jeg var den anden dag ude at købe min første blomster saks og andre små ting til haven, jeg er allerede helt vild med det og kan ikke vente til det bliver sommer, her er lidt billeder af haven??🌷

img_0887img_2184img_2186img_2190img_2191img_2198img_2189

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mange burde stresse lidt ned🙏🏻