Min tur til at prøve det!

Önling…

I fredags var jeg til event for tøjfirmaet Önling, som jeg også er model for.

Det er dejligt at reklamere for et brand som går så meget op i at materialerne er de rigtige.

Önling værner om miljøet og får meget op i det er bæredygtigt hele vejen igennem. Hos Önling tror de på en ny fremtid, hvor det bliver en nødvendighed konstant at vurdere måden vi behandler moder jord på ift alt hvad vi gør. De ønsker at tage afstand til den del af modebranchen, hvor mode kommer før miljø, og hvor hastigheden hvormed den næste kollektion kommer på gaden, bliver vigtigere end bevidstheden om at træffe rigtige og bevidste valg.

Hos Önling er de allerede en del af den nye fremtid. De går ikke på kompromis når de vælger naturlige materialer til en ny kollektion og de er på en konstant søgen efter nye typer af tekstiler, som har et mindre fodaftryk på miljøet end de konventionelle materialer, som oftest bruges i branchen.

Jeg har en del af deres tøj som jeg er SÅ glad for, det er super lækkert at have på og så er det fantastisk at mærke den forskel materialerne er lavet af, tjek deres hjemmeside http://www.oenling.com/

Her lidt billeder fra fredagens event og mig som model;-) Mia Lyhne var inde og fortælle om sin karriere som skuespiller og om hendes valg af tøj og cykelkokken var med til at servere nogle lækkerier. Er jo gravid og fandt faktisk denne smukke kjole hvor mavsen godt kan være i.👏🏻👌🏻😍

img_2585img_2586img_2588img_2591img_2602img_0971img_2615img_0965img_0966img_0968img_0967

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Min tur til at prøve det!